Lønstatistikker

Får du den rigtige løn?

Lønstatistikken pr. 31. marts 2018 er tilgængelig for medlemmer - skriv til info(at)lederforeningen.dk for at få tilsendt nyeste udgave.

Det er en kompleks opgave at lave lønstatistik, da der findes rigtig mange stillingsbetegnelser i TDC. Derfor er visse stillingsbetegnelser lagt sammen.

Det betyder også, at lønstatistik ikke er en endegyldig sandhed for den enkelte, og der kan være meget stor forskel i aflønningen på to stillinger, selvom titlen er den samme.

For visse stillingsbetegnelser er der for få medarbejdere til, at statistikken kan offentliggøres.

Hvis du ikke kan finde dig selv i statistikken, er du meget velkommen til at kontakte foreningen og få en samtale om lønforholdene inden for dit område.

Bemærk:

Lønningerne er inkl. bonus og provision on-target, samt faste tillæg.

Lønningerne er ekskl. pension og andre vilkår som bil, telefon, m.v.