29.01.2017 | Af: Thomas Lech Pedersen

Ferie? Prag eller Blåvand til en god pris

Årets lodtrækning til ferieboligerne i Prag og Blåvand er nær - fristen er kort, så skynd dig at overveje tilbuddet

Det er blevet tid til at ansøge om ferieboligerne i Prag og Blåvand i sæsonen uge 18, 2017 til uge 17, 2018.

Det er nemt at ansøge - du skal blot klikke på nedenstående link og udfylde ansøgningsskemaet med ønske om feriebolig i Prag eller Blåvand, samt hvilken uge du ønsker. Der er mulighed for 6 prioriteringer i alt.

HUSK at markere dit forbund som "Lederforeningen TDC", ellers kommer ansøgningen ikke frem til os.

Ansøgningsfristen er den 16. februar 2017 og lodtrækningen finder sted umiddelbart efter. Efter lodtrækningen er det stadig muligt at leje ferieboligerne i ledige uger - fremgangsmåden er den samme, men selvfølgelig uden lodtrækning. Det er først til mølle.

Læs mere om BLÅVAND eller PRAG (priser m.v.)

Du skal både skal være medlem i Lederforeningen, og være forsikringstager i Tjenestemændenes Forsikring for at kunne ansøge.

Har du ikke dine forsikringer i Tjenestemændenes Forsikring kan du kontakte foreningen på telefon
70 27 22 57 eller mail info(at)lederforeningen.dk for et tilbud. Du behøver ikke være tjenestemand!