23.12.2016 | Af: Gert Winkelmann

Overtalligheden fortsætter i 2017

Lederforeningen har her i december været indkaldt til forhandling i forbindelse med den forventede overtallighed i 2017.

Desværre ser det ud til, at overtalligheden fortsætter i det nye år. Det er selskabets forventning, at der skal reduceres med ca. 100 medarbejdere på LTD’s overenskomstområde.

LTD er ikke enig i, at det er nødvendigt at reducere antallet af medarbejdere. Det bliver, efter LTD’s opfattelse, meget svært at leve op til de mål der er sat for medarbejder- og kundetilfredshed, samt budgetterne.

De kolleger, der skal forlade TDC i 2017, bliver tilbudt outplacement, økonomisk rådgivning og kurser, så de kan komme videre på bedste måde. Dette er en god hjælp, som foreningen bakker op om.

Alle som bliver overtallige, vil som altid blive tilbudt en bisidder fra LTD. Vi vil opfordre til, at man siger ja tak til dette tilbud, hvis man skulle blive ramt – der vil altid være en talsmand klar i nærheden.

Overvejer du at fratræde fra selskabet, er det en rigtig god idé at kontakte din lokale talsmand eller foreningens sekretariat. Det er helt anonymt og vi kan sammen gennemgå mulighederne.